
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 banaani
- 12 (100 g) suklaakuorrutteisia vohvelikeksejä esim. Fanipala
Pinnalle
- suklaakastiketta
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 2 dl Valio turkkilaista jogurttia
- ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 banaani
- 12 (100 g) suklaakuorrutteisia vohvelikeksejä esim. Fanipala
Pinnalle
- suklaakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon jogurtti ja sokerit
- Viipaloi tai kuutioi banaani. Murskaa keksit kevyesti. Lisää vaahdon joukkoon
- Jaa annosmaljoihin. Koristele suklaakastikeraidoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
233 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
18,9 g
Rasva
16,1 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suklaakastiketta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.