
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h 12 min
Yhteensä
2 h 42 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Brownie-pohja
-
125 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 75 g tummaa suklaata
- 2 dl sokeria
- ripaus suolaa
- 2 kananmunaa
- 2 dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
- 1 dl pekaanipähkinöitä
Toffee
- 2 dl fariinisokeria
-
1 prk (2,5 dl)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- ½ tl suolaa
Päälle
- 2-3 (300 g) banaania
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- kaakaojauhetta
- ½ dl pekaanipähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Pingota leivinpaperi Ø 23 cm:n irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin.
- Sulata voi ja suklaa. Sekoita tasaiseksi. Lisää sokeri, suola ja munat sekä keskenään yhdistetyt vehnäjauho ja leivinjauhe. Sekoita. Lisää lopuksi rouhitut pähkinät. Kaada taikina vuokaan.
- Paista uunin keskiosassa 12 - 14 min, kunnes brownie on juuri ja juuri kypsä. Nosta pöydälle jäähtymään.
- Keitä fariinisokeria ja Koskenlaskijaa n. 7 min, kunnes seos sakenee. Mausta suolalla. Kaada kinuski browniepohjan päälle ja anna jäähtyä hyvin jääkaapissa.
- Leikkaa banaanit ohuiksi viipaleiksi ja asettele limittäin kinuskin päälle. Vaahdota kerma. Lusikoi kermavaahto piirakan pinnalle. Koristele kaakaojauheella ja pähkinöillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
303 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
30,3 g
Rasva
18,3 g
Tyydyttynyt rasva
10,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- kaakaojauhetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.