Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Jauhelihapasteijat

Jauhelihapasteijat maistuvat herkullisena pikkusuolaisena sekä yhdessä kuumien juomien kanssa.

Jauhelihapasteijat
Jauhelihapasteijat

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio Keittiön maitorahka 500 g laktoositon
  • 250 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Täyte

  • 200 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • ½ tl pippurisekoitusta
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 1 keitetty kananmuna
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Valmista taikina. Sekoita rahkaan pehmeä voi. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri kelmuun. Anna kovettua jääkaapissa ennen kaulintaa
  2. Valmista täyte. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää hienonnettu sipuli sekä pippurisekoitus, murennettu liemikuutio ja crème fraîche. Anna kiehahtaa. Nosta pannu levyltä ja anna jäähtyä. Lisää keitetty, hienonnettu muna
  3. Kauli taikina 3 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota muotilla ympyränmuotoisia paloja. Jaa täyte paloille. Sivele reunat vedellä ja taita puolikuun muotoon. Ummista reunat haarukalla painellen. Voitele munalla ja pistele haarukalla. Paista uunin keskiosassa 250 asteessa 10 - 12 min tai kunnes kypsiä

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 294 kcal
Proteiini 8,7 g
Hiilihydraatti 16,9 g
Rasva 21,3 g
Tyydyttynyt rasva 12,1 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search