Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
- 2 kananmunaa
-
3 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl sämpyläjauhoja
- ½ tl suolaa
- 1 rkl sokeria
-
5 dl (250 g)
porkkanoita hienona raasteenaVoit kokeilla myös:
- ¼ kg bataattia
- ½ dl (20 g) purjoa hienonnettuna
- 1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munien rakenne kulhossa rikki. Vatkaa joukkoon maito, jauhot, suola ja sokeri
- Lisää juuresraaste, hienonnettu purjo ja kermaviili. Sekoita.
- Kaada taikina uunivuokaan (30 x 22 cm) leivinpaperin päälle. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 225 asteessa n. 35 min.
- Tarjoa hieman jäähtyneenä esim. puolukkasurvoksen tai raikkaan salaatin kera ilta- tai välipalana tai kevyenä ateriana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 106 kcalProteiini 4,4 gHiilihydraatti 13,1 gRasva 3,6 gTyydyttynyt rasva 1,7 gRavintokuitu 1,2 gSuola 0,4 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.