Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h 15 min
Yhteensä
2 h 35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaJuustovoitaikina
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 dl vehnäjauhoja
-
1 dl
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 dl kylmää vettä
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Nypi voi ja jauhot sekaisin. Lisää juustoraaste ja lopuksi vesi.
- Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri kelmuun. Anna kovettua jääkaapissa 1 - 2 t ennen kaulintaa
- Kauli taikina n. 1/2 cm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa siitä leivinpyörällä 2 cm:n levyisiä nauhoja. Leikkaa nauhat n. 15 cm:n pätkiksi. Kierrä ne spiraalin muotoisiksi. Laita pellille leivinpaperille. Voitele munalla.
- Paista 200 asteessa 12 - 15 min.
- Tarjoa keittojen lisäkkeenä, naposteltavana tai juustotarjottimella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
388 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
28,1 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
15,7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.