Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 9 lasagnelevyä
Kasviskastike
- 1 munakoiso
- 1 kesäkurpitsa
- 1 punainen paprika
- 1-2 porkkanaa
- 2 sipulia
- 3 valkosipulin kynttä
-
2-3 rkl (30 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1½ rkl oreganoa
Juustokastike
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¾ dl vehnäjauhoja
-
8 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kasvikset ja hienonna sipulit sekä valkosipulin kynnet. Paista kasvikset ja sipulit voissa pannulla, älä ruskista. Lisää tomaattimurska ja juusto. Hauduta, kunnes kasvikset ovat sopivan pehmeitä. Lisää oregano.
- Valmista juustokastike. Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää juustoraaste ja mausteet. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.
- Kaada voideltuun lasagnevuokaan kasviskastiketta ja lado päälle kolme lasagnelevyä. Lisää päälle juustokastiketta. Tee samanlaisia kerroksia, päällimmäiseksi juustokastiketta.
- Kypsennä 200 asteessa n. 45 min. Peitä vuoka paistamisen loppupuolella leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
8,3 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.