
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 kananmunaa
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ½ dl (75 g) hienoksi raastettua porkkanaa
- 1 dl (30 g) juuriselleriä tai palsternakkaa raastettuna
- 1 dl (35 g) purjoa hienonnettuna
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
- 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- ½ tl suolaa
- ripaus valkopippuria
- 1 dl vehnäjauhoja
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää kaikki muut ainekset. Sekoita hyvin. Anna taikinan turvota ennen paistamista n. 1/2 tuntia.
- Paista ohukaispannulla miedolla lämmöllä ohuehkoja pihvejä.
- Tarjoa sokeroidun puolukkasurvoksen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
97 kcal
Proteiini
8,8 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.