Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 viipaletta paahtoleipää
-
0 kg
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 1½ rkl Dijon-sinappia
- ½ ruukkua jääsalaattia
- 1 iso (100 g) tomaatti
- ½ (50 g) paprikaa
- 50 g palvikinkkuviipaleita
-
4 viipaletta (n. 50 g)
Valio Luostari® juustoaValio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5…
- 2 kananmunaa
Munien paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
Marinoitu sipuli
- 1 (75 g) punasipuli
- 2 tl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- ½ rkl avokado- tai rypsiöljyä
- ½ rkl sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
- 0 kg puisia grillitikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Aloita sipulin marinoinnista: Leikkaa punasipuli aivan ohuiksi viipaleiksi. Mikrota sipulia 30 sek täysteholla, näin sen maku ja rakenne pehmiävät. Mittaa päälle etikka, öljy, sokeri, mausta mustapippurilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
- Paahda leipäviipaleet.
- Laita leivät työlaudalle. Voitele Oivariini rasvalla ja sinapilla.
- Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti. Viipaloi tomaatti ja paprika.
- Mittaa kinkku ja juusto valmiiksi.
- Paista munat Oivariini rasvassa lettupannulla molemmin puolin kypsiksi.
- Kokoa leivät: laita kahdelle leipäviipaleelle salaattia, tomaattia, paprikaa, marinoitua sipulia, kinkkua ja juustoa. Nosta päälle lämmin, paistettu muna.
- Nosta päälle leipäviipaleet. Jaa päälle loput vihannekset, kinkku ja juusto sekä marinoitu sipuli, valuta päälle marinadi.
- Nosta päälle kolmannet leipäviipaleet voideltu puoli alaspäin. Paina kämmenellä. Leikkaa leivät kulmittain kolmioiksi. Kiinnitä leivät sopivan mittaisiksi leikatuilla grillitikuilla.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
122 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
9,9 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
- Valio Oivariini® rasvaa
- mustapippuria myllystä
- puisia grillitikkuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.