
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 l vettä
- 1 lihaliemikuutio
- 200 g pastaa esim. farfalle
- 300 g pieniä lihapullia
- 2-3 (200 g) tomaattia
- 1 vihreä paprika
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
- tuoretta basilikaa
- 1 l vettä
- 1 lihaliemikuutio
- 200 g pastaa esim. farfalle
- 300 g pieniä lihapullia
- 2-3 (200 g) tomaattia
- 1 vihreä paprika
- 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
- tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta kattilassa vesi. Lisää liemikuutio ja pasta. Keitä pasta puolikypsäksi.
- Lisää lihapullat, paloitellut tomaatit ja paprika. Mausta. Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää ja paprika pehmentynyt.
- Lisää Koskenlaskija. Sekoita. Tarkista suola.
- Viimeistele keitto tuoreella basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
100 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
8,6 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.