
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 5-6 dl (170 g) tatteja tai muita sieniä kuutioina
-
2 tl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- mustapippuria myllystä
- ½ tl rakuunaa
-
½ prk (à 180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 kananmunaa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 3 tl leivinjauhetta
- 5-6 dl (170 g) tatteja tai muita sieniä kuutioina
- 2 tl Valio Oivariini® juoksevaa
- mustapippuria myllystä
- ½ tl rakuunaa
- ½ prk (à 180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön kermaviiliä
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 2 kananmunaa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 3 tl leivinjauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Esikäsittele sienet ja hienonna ne pieniksi kuutioiksi. Haihduta sienistä neste paistinpannulla hitaasti kuumentaen. Sekoita välillä.
- Lisää Oivariini. Paista sienet, lisää mausteet. Anna jäähtyä hiukan. Lisää joukkoon murennettu juusto
- Sekoita kulhossa kermaviili ja Oivariini. Lisää joukkoon munat vatkaten. Lisää sieniseos ja jauho-leivinjauheseos. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Nostele taikinaa voidellun muffinipellin syvennyksiin tai muffinivuokiin. Paista 200 asteessa n. 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
222 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
23,2 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.