Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Ohraryynirieska

Ohraryynirieska on perinteinen suomalainen leivonnainen. Tarjoa ohraryynirieska voin tai munavoin kanssa välipalana.

Ohraryynirieska
Ohraryynirieska

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
uunipannullinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 15 dl
    Valio rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta perinteiseen tapaan hapattamalla. Se maistuu ruokajuomana koko perheelle.…
    Valio rasvaton piimä 1 l
  • 6 dl rikottuja ohrasuurimoita
  • 2 tl suolaa
  • 2 kananmunaa
  • ¾ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 15 dl Valio piimää
  • 6 dl rikottuja ohrasuurimoita
  • 2 tl suolaa
  • 2 kananmunaa
  • ¾ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa

Ohje

  1. Sekoita ohrasuurimot piimään. Liota yön yli jääkaapissa tai vähintään kolme tuntia huoneenlämmössä.
  2. Lisää muut aineet. Kaada uunipannulle leivinpaperille.
  3. Paista uunin ala/keskiosassa 225 asteessa n. 35 min tai kunnes on kypsä. .
  4. Leikkaa rieska vähän jäähtyneenä paloiksi. Tarjoa munavoin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 124 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 18,6 g
Rasva 2,7 g
Tyydyttynyt rasva 0,5 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1