Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
10 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 200 g siirappipiparkakkuja
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 5 liivatelehteä
- 2 rkl vettä
- 2½ dl makeuttamatonta omenasosetta
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 1½ dl tomusokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 tl kanelia
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
-
1⅓ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 tl vaniljasokeria
- 0 kg siirappipiparkakkuja
Jaa resepti
Ohje
- Murskaa piparkakut ja sekoita sulatetun voin kanssa. Leikkaa leivinpaperista pohjan kokoinen pala irtopohjaiseen, Ø 24 cm:n vuokaan. Levitä piparkakkuseos pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
- Liota liivatelehtiä 5 min kylmässä vedessä. Sekoita keskenään omenasose, tuorejuusto, sokerit ja kaneli. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kahteen ruokalusikalliseen kiehuvaa vettä.
- Sekoita liivateseos täytteeseen. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä mieluiten seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta. Koristele piparkakuilla. Tarjoa kylmänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
289 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
22,2 g
Rasva
20,3 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- siirappipiparkakkuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.