
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl perunajauhoja
- 1 tl kardemummaa
- 2 tl leivinjauhetta
-
1 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 kananmuna
- 1 tl vaniljasokeria
- ¾ dl sokeria
- 4 dl (240 g) puolukoita
Tarjoiluun
- tomusokeria
-
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
Pohja
- 150 g Valio voita
- 1½ dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 1 dl perunajauhoja
- 1 tl kardemummaa
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 dl Valio kevytmaitoa
Täyte
- 250 g Valio maitorahkaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 kananmuna
- 1 tl vaniljasokeria
- ¾ dl sokeria
- 4 dl (240 g) puolukoita
Tarjoiluun
- tomusokeria
- Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa munat joukkoon yksitellen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito nopeasti sekoittaen
- Laita irtopohjavuoan (Ø 23 cm) pohjalle leivinpaperi. Kaada puolet taikinasta vuokaan, levitä tasaiseksi. Sekoita keskenään täytteen aineet. Levitä täyte tasaisesti taikinan päälle. Levitä loppu taikina pinnalle tasaisesti
- Paista 175 asteessa n. 45 min, kunnes pinta on kauniin ruskea ja kakku on kypsä
- Siivilöi jäähtyneen kakun päälle tomusokeria ja tarjoa vaniljakastikkeen kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
236 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
30 g
Rasva
10,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,5 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tomusokeria
- Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.