Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Riisi-broi­le­rig­ratiini

Tästä riisi-broilerigratiinista riittää useammallekin ruokailijalle syötävää.

Riisi-broilerigratiini
Riisi-broilerigratiini

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2½ dl pitkäjyväistä riisiä
  • 250 g (6,5 dl) esikäsiteltyjä metsäsieniä, esim. suppilovahveroita
  • 15 g
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 kokonainen broileri
  • 2-3 dl
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • mustapippuria myllystä
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 tl currya
  • 1-2  valkosipulinkynttä
  • 1½ rkl ketjap manis -soijakastiketta
  • 1 pussi (200 g) herne-maissi-paprikaa
  • 100 g (2 dl)
    Valio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
    Valio Emmental e150 g raaste (punaleima)
  • 2½ dl pitkäjyväistä riisiä
  • 250 g (6,5 dl) esikäsiteltyjä metsäsieniä, esim. suppilovahveroita
  • 15 g Valio voita
  • 1 kokonainen broileri
  • 2-3 dl Valio Keittiön kuohukermaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 tl currya
  • 1-2  valkosipulinkynttä
  • 1½ rkl ketjap manis -soijakastiketta
  • 1 pussi (200 g) herne-maissi-paprikaa
  • 100 g (2 dl) Valio Emmental raastetta

Ohje

  1. Keitä riisi melkein kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa sienet viipaleiksi. Paista niitä voissa.
  3. Poista kypsän broilerin nahka ja luut. Leikkaa lihat haarukkapalan kokoisiksi.
  4. Lisää mausteet kerman joukkoon.
  5. Sekoita riisi, sienet, broileripalat ja herne-maissi-paprikasekoitus uunivuoassa. Kaada päälle kerma-mausteseos. Ripottele juustoraaste päälle.
  6. Kypsennä 225 asteessa uunin keskiosassa 20 min. Tarjoa salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 197 kcal
Proteiini 13,8 g
Hiilihydraatti 8,5 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1