Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.7
tähteä viidestä
20 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 750 g punajuuria
- 1 iso (150 g) punasipuli
- 10-11 dl vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 1 tl pippurisekoitusta
- 1 rkl sitruunamehua tai viinietikkaa
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl hunajaa
Pinnalle
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele punajuuret sekä punasipuli kasvisliemeen. Lisää pippurisekoitus ja sitruunamehu tai viinietikka. Keitä n. 40 min tai kunnes punajuuret ovat kypsiä.
- Lisää AURA muru, ruokakerma ja hunaja. Keitä hiljalleen sekoitellen, kunnes juusto sulaa.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
- Ripota persiljaa valmiin keiton pinnalle. Tarjoa leivän kera
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
60 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
4,7 g
Rasva
3,5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.