
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 isoa kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- ⅔ dl (4 rkl) vehnäjauhoja
- ⅓ dl (2 rkl) perunajauhoja
- 0,45 dl (3 rkl) kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Kostutus
-
½ dl
Valio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehu virkistää aamun kuin aamun! Laadukas ja maukas täysmehu luomuappelsiineista.
Täyte
- 1 dl appelsiinimarmeladia
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ rkl kaakaojauhetta
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
Voit kokeilla myös:-
1 rasia (200 g) Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa
-
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
Pinnalle
- suklaakastiketta
- 4 isoa kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- ⅔ dl (4 rkl) vehnäjauhoja
- ⅓ dl (2 rkl) perunajauhoja
- 0,45 dl (3 rkl) kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Kostutus
- ½ dl Valio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehua
Täyte
- 1 dl appelsiinimarmeladia
- 1 prk (2 dl) Valio Keittiön vispikermaa
- 1½ rkl kaakaojauhetta
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® appelsiini tuorejuustoa
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
Pinnalle
- suklaakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. (Jos munat ovat pieniä, käytä niitä 5 kpl).
- Lisää kuivat aineet seoksena siivilän läpi.
- Sekoita varoen nuolijalla. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10 min.
- Kumoa kypsä torttupohja sokerilla ripotellulle leivinpaperille.
- Kostuta jäähtynyt pohja appelsiinitäysmehulla.
- Levitä pohjalle marmeladi.
- Vatkaa kerma ja kaakaojauhe vaahdoksi.
- Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Lisää se ja mausteet kermavaahtoon.
- Levitä n. puolet seoksesta pohjalle. Kääri torttu rullalle leivinpaperin avulla. Jätä saumakohta alle.
- Levitä loppu täyte rullan pinnalle.
- Leikkaa pienenpieni reikä suklaakastikepurkkiin. Purista siitä ohuita suklaaraitoja tortulle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
261 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
30,2 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suklaakastiketta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.