
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
- ½ palaa (25 g) hiivaa
- 1 tl sokeria
- 6 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Juustotäyte
-
150 g
Valio Ritari® juustoaValio Ritari® on luonteikas kermajuusto, jota kypsytetään aina vähintään yhdeksän kuukautta. Sen maku on ylväs,…
- n. 50 g (0,5 dl) paprikatäytteisiä oliiveja
Lihatäyte
- 150 g naudan paistileikettä
- 1 dl amerikkalaista sinappi-kurkkusalaattia
Voiteluun
- kananmunaa
Pinnalle
- seesaminsiemeniä
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
- ½ palaa (25 g) hiivaa
- 1 tl sokeria
- 6 dl vehnäjauhoja
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
Juustotäyte
- 150 g Valio Ritari® juustoa
- n. 50 g (0,5 dl) paprikatäytteisiä oliiveja
Lihatäyte
- 150 g naudan paistileikettä
- 1 dl amerikkalaista sinappi-kurkkusalaattia
Voiteluun
- kananmunaa
Pinnalle
- seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen ruokakermaan. Lisää sokeri.
- Lisää jauhot ja Oivariini.
- Alusta taikina tasaiseksi.
- Anna kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
- Jaa kohonnut taikina kahteen osaan. Kauli kumpikin taikinapala pyöreiksi levyiksi (Ø 35 cm). Jaa levyt leivinpyörällä kahdeksaan osaan.
- Valitse jompi kumpi täytteistä. Leikkaa juusto tai liha pieniksi kuutioiksi. Viipaloi oliivit. Yhdistä valitsemasi täytteen aineet.
- Levitä täyte kolmioiden leveään päähän.
- Rullaa sarviksi aloittaen kolmion leveästä päästä. Siirrä pellille leivinpaperille. Kohota liinalla peitettynä.
- Voitele. Ripota sarvien pinnalle seesaminsiemeniä.
- Paista täytetyt sarvet uunin keskiosassa 225 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
266 kcal
Proteiini
10,9 g
Hiilihydraatti
29,7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
- seesaminsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.