Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g valkosuklaata
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2½ dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl vaniljasokeria
- 5 dl (250 g) kotimaisia vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi.
- Kuumenna kuohukerma kattilassa kiehumispisteeseen.
- Nosta kattila levyltä. Lisää valkosuklaa kerman joukkoon. Sekoittele, kunnes suklaa sulaa ja seos on tasaista.
- Lisää jogurtti ja vaniljasokeri.
- Sekoita tasaiseksi.
- Laita annosmaljoihin kerroksittain valkosuklaaseosta ja vadelmia.
- Nosta jääkaappiin. Anna maustua vähintään 1/2 tuntia ennen tarjoilua.
- Koristele halutessasi vadelmilla ja valkosuklaalastuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
220 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
9,6 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.