Valio Aimo Koekeittiö auttaa onnistumaan
Koekeittiön ammattilaiset tarjoavat ratkaisuja ja palveluja asiakkaiden tarpeisiin monin eri tavoin. Niiden avulla teet bisnestä kannattavasti, kustannustehokkaasti ja hyvikkiä suosien.
Löydät runsaasti koekeittiön ratkaisuja ja palveluita verkkosivuiltamme, Valio Aimo -lehdestä ja erilaisista esitteistämme.
Koekeittiöläiset tutuksi
Koekeittiössä työskentelee neljä kokenutta alan ammattilaista, joihin voit tutustua tarkemmin alla. Livenä koekeittiön ammattilaisia voit tavata esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa, kuten alan messuilla. Tulethan moikkaamaan!
Leipomokonsultti Mika Parviainen
Mika on tuttu kasvo leipomoalan asiakkaille. Hän tarjoaa inspiraatiota ja erilaisia tekniikoita leivontaan, tekee leipomoreseptiikkaa sekä kouluttaa tuotantoon liittyvistä ratkaisuista. Lisäksi Mika kehittää ja testaa ammattilaisille suunnattuja raaka-aineita, kuten täytteitä ja hilloja, ja tunteekin siksi leipomotuotteet ominaisuuksineen ja käyttötapoineen läpikotaisin. Tutustu lisää Mikaan täällä.
Horeca-alan asiantuntija, keittiömestari Tuomas Hämäläinen
Tuomas tarjoaa HoReCa-alan asiakkaille niin reseptiikkaa, trendinäkemystä kuin tapoja toimia kustannustehokkaasti hävikkiä ehkäisten. Horeca-alan toimijoita on hyvin erikokoisia erilaisine tarpeineen, joten ratkaisujen on oltava sovellettavissa moneen. Siksi Tuomas huomioi ratkaisuissaan asiakkaiden ominaispiirteitä, koskeepa se sitten kohderyhmää, ravintolan konseptia tai vaikka oikeita tuotepakkauskokoja.
Ruokapalveluiden asiantuntija Petri Nuutinen
Petri vastaa julkisen puolen asiakkaista. Hänelle suurkeittiömaailma ja erityisesti kouluruoan kehittäminen ovat sydäntä lähellä. Petrillä on vuosien vankka kokemus niin tuotekehityksestä, reseptiikasta kuin koulutuksista julkishallinnon puolella. Petrin tarjoamat ratkaisut ovat esimerkiksi reseptejä, prosessiratkaisuja, tuotevinkkejä tai tehokkaita ruokatuotantomenetelmiä.
Kehityspäällikkö Ville Valtasalmi
Ville vetää Koekeittiön toimintaa ja vastaa asiakaskokemuksesta. Tutustu lisää Villeen täällä.
Tiesitkö? Nettisivuilla olevat reseptimme ja ratkaisumme ovat kaikki koekeittiömme ammattilaisten tekemiä.
Tutustu koekeittiön ratkaisuihin:
Reseptit ammattilaisille
Vakioitua reseptiikkaa ammattikeittiöihin, suuriin ammattikeittiöihin ja leipomoihin.
Sesongit
Ideoita sesonkeihin ja teemapäiviin.
Lounasratkaisut
Parhaat vinkit ja reseptit lounaaseen.
Joulun ideat ammattilaisille
Reseptit ja ideat tunnelmallisiin teemajouluihin
Muuta hävikki hyvikiksi
Mitä hävikki ja hyvikki ovat ja miten ne eroavat toisistaan?
Lehdet
Uusin Valio Aimo –lehti ajankohtaisine ratkaisuineen.