Siirry sisältöön
Härkäpapu-hummus
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Härkäpapu-hummus

Perinteisen hummuksen kikherneet voi korvata myös muilla pavuilla ja herneillä, kuten tässä reseptissä. Helppo ja nopea tahna tuo vaihtelua esimerkiksi salaattipöytään.

Härkäpapu-hummus

Ainekset

  • 0,700 kg pakastehärkäpapuja
  • 0,300 kg pakasteherneitä
  • 0,060 kg tahinia
  • 0,300 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
  • 0,100 kg oliiviöljyä
  • 0,060 kg sitruunamehua
  • 0,100 kg vettä
  • suolaa

Ohje

  1. Kuumenna härkäpavut ja herneet 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä kylmän veden alla.
  2. Sekoita pavut ja muut raaka-aineet sekaisin tehosekoittimessa ja mausta suolalla.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 122 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 5,7 g
Rasva 8,5 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0 g
Kalsium 48,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 7,6 g
Rasva 11,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search