Siirry sisältöön
Hernehummus

Hernehummus

Hernehummus

Ainekset

  • 0,500 kg kotimaisia pakasteherneitä
  • 0,050 kg tahinia
  • 0,100 kg sipulia kuutioituna
  • 0,030 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
  • 0,005 kg limetti- tai sitruunamehua
  • 0,003 kg valkosipulin kynttä
  • 0,100 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
  • 0,002 kg rouhittua mustapippuria
  • 0,001 kg suolaa

Ohje

Valmistusohje

  1. Kaada sulaneet herneeet korkeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää muut aineet ja sekoita tahnaksi.
  2. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa lisää mausteita. Tarjoa lisäkkeenä erillisestä kulhosta tai käytä täytteenä.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 53 kcal
Proteiini 2,1 g
Hiilihydraatti 2,9 g
Rasva 3,4 g
Tyydyttynyt rasva 0,7 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,1 g
Kalsium 33 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 7,4 g
Rasva 8,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 3,1 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search