Siirry sisältöön
Juustoinen lohi-perunapaistos

Juustoinen lohi-peru­na­paistos

Juustoinen lohi-perunapaistos

Ainekset

  • 1,500 kg FS lohiannoskalapala
  • 0,100 kg sitruunamehua
  • 0,012 kg suolaa
  • 2,500 kg peruna-sipulisekoitusta
  • 1,750 kg Valio suurtalous kuohukermaa laktoositon
  • 0,080 kg Valio mozzarella-fontaljuustoraastetta
  • 0,030 kg mantelilastuja

Ohje

  1. Lisää sulaneiden lohipalojen joukkoon sitruunamehu ja puolet suolasta
  2. Sekoita keskenään peruna, kerma, juustoraaste, mantelilastut ja loput suolasta.
  3. Lisää peruna keoiksi kalapalojen päälle
  4. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 60 min.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 554 kcal
Proteiini 19,9 g
Hiilihydraatti 20,8 g
Rasva 43,1 g
Tyydyttynyt rasva 20,4 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,8 g
Kalsium 106,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 246 kcal
Proteiini 8,8 g
Hiilihydraatti 9,3 g
Rasva 19,2 g
Tyydyttynyt rasva 9,1 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search