Siirry sisältöön
Kastikekoulu: Ruskea kastike
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Kastikekoulu: Ruskea kastike

Ruskean kastikkeen maku luodaan paahtamalla. Tästä ei ruskea kastike parane.

Kastikekoulu: Ruskea kastike

Ainekset

  • 0,050 kg vehnäjauhoja
  • 0,100 kg
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,500 kg lihalientä
  • 0,010 kg worcesterkastiketta
  • 0,010 kg soijakastiketta
  • 0,003 kg suolaa
  • 0,050 kg vehnäjauhoja
  • 0,100 kg Valio Eila® voita
  • 0,500 kg lihalientä
  • 0,010 kg worcesterkastiketta
  • 0,010 kg soijakastiketta
  • 0,003 kg suolaa

Ohje

  1. Paahda vehnäjauhoja pannulla miedolla lämmöllä kunnes kauniin ruskeaa, n. 15-20 min. Lisää voi ja sekoita tasaiseksi.
  2. Sekoita joukkoon lihaliemi ja mausta Worcestershire-kastikkeella, soijalla ja suolalla.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 201 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 10,9 g
Rasva 16,8 g
Tyydyttynyt rasva 9,7 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 2,3 g
Kalsium 7,4 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 201 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 10,9 g
Rasva 16,8 g
Tyydyttynyt rasva 9,7 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 2,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search