Siirry sisältöön
Punajuuridippi
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Punajuuridippi

Paahdetusta punajuuresta valmistettu dippi on helppo ja monipuolinen lisuke ruokalajeihin tai salaattipöytään.

Punajuuridippi

Ainekset

  • 1,000 kg pakastepunajuurisuikaleita
  • 0,300 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
  • 0,150 kg oliiviöljyä
  • 0,065 kg sitruunamehua
  • 0,010 kg valkosipulia
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paahda punajuurisuikaleet 0,5 dl oliiviöljyn kanssa uunissa 250 °C noin 15 minuuttia.
  2. Sekoita huoneenlämpöiseksi jäähdytetyt punajuuret muiden raaka-aineiden kanssa sekaisin tehosekoittimessa.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 105 kcal
Proteiini 1,1 g
Hiilihydraatti 4,2 g
Rasva 9,1 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,1 g
Kalsium 25,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal
Proteiini 1,4 g
Hiilihydraatti 5,5 g
Rasva 12 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search