Siirry sisältöön
Spelttivispipuuro

Spelttivis­pipuuro

Spelttivispipuuro

Ainekset

Tarjoiluun

  • 0,700 kg vettä
  • 0,200 kg Valio marjasekoitusta (Suomi)
  • 0,001 kg suolaa
  • 0,085 kg sokeria
  • 0,100 kg spelttijauhoja

Tarjoiluun

  • 0 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %

Ohje

  1. Mittaa vesi ja marjat kattilaan. Keitä n. 3 min. Siivilöi seos halutessasi.
  2. Kuumenna mehu uudelleen kiehuvaksi. Lisää suola, sokeri ja jauhot. Anna puuron kiehua 8 - 10 min. Sekoita välillä.
  3. Jäähdytä puuro. Vatkaa, kunnes puuro on kuohkeaa ja vaaleanpunaista.
  4. Tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 164 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 34 g
Rasva 0,7 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 0,2 g
Kalsium 9,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal
Proteiini 1,4 g
Hiilihydraatti 15,7 g
Rasva 0,3 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search