Tuotteen takana
Kevyttä ja proteiinipitoista: 5 tapaa käyttää raejuustoa ruoanlaitossa
Kaipaatko kevyitä, mutta täyttäviä reseptejä? Vähärasvainen ja proteiinipitoinen raejuusto tunnetaan ennen kaikkea välipalana, mutta sitä voi käyttää monella tapaa myös ruoanlaitossa, jopa jälkiruoissa ja leivonnassa.
1. Proteiinipitoinen smoothie
Smoothie on hyvä aamu- tai välipala. Nälkä pysyy varmemmin loitolla lounaaseen asti, kun lisäät mukaan proteiinia. Raejuusto sopii etenkin rahkaan, jogurttiin tai maitoon tehtyihin smoothieihin. Lisää lempismoothieesi 0,5 – 1 dl raejuustoa ja sekoita tasaiseksi.
Tiesitkö tämän proteiinista?
Proteiini on yksi neljästä energiaravintoaineesta rasvan, alkoholin ja hiilihydraattien ohella. Näistä neljästä proteiini tuottaa eniten kylläisyyden tunnetta. Proteiinia kannattaa syödä joka aterialla. Lue lisää proteiinista.