Oppitunti
Klassinen tiramisu on herkullinen – ja varsin helppo – jälkiruoka
Tiramisu on klassikkojälkiruoka, jossa maistuvat aromikas kahvi ja täyteläinen mascarpone. Unelmien kerrosherkku kuorrutetaan runsaasti kaakaojauheella.
Tiramisu on täydellinen jälkiruoka illalliskutsuille, sillä sen voi nostaa jääkaapista suoraan pöytään. Parhaimmillaan tämä vuokaan kerrosteltava jälkiruoka on nimittäin valmistusta seuraavana päivänä.
Tämän reseptin ja videon vinkkeineen tarjoaa Valion koekeittiö.
Tiramisun leipomiseen tarvitset
- 3 dl espressoa tai vahvaa kahvia
- 4 rkl marsalaviiniä
- 4 kananmunaa
- 24 kpl (200 g) savoiardi-keksejä
- 1 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 rs (à 200 g) Valio Keittiön mascarponea
Pinnalle
- 2 rkl kaakaojauhetta