Siirry sisältöön
Pinnalla

Kuukauden trendiresepti: laskiaispul­lapuuro 

Laskiaispul­lapuuro sopii alkukevään brunssille 

Parasta puurosta tulee, kun sen päälliset päättää sesongin mukaan. Kevättalven pikkuisen parempi aamupuuro lainaa makunsa laskiaispullalta. Vaniljakastike tuo annokseen kermavaahdon tuntua, mantelimassa ja hillo vievät ajatukset suoraan kahvilan pullatiskille. Mantelilastut rikastavat puuroa rouhealla purutuntumalla.

Herkullinen annos sopii tarjottavaksi vaikka viikonloppubrunssille tai laskiaisen pulkkamäen jälkeiseksi välipalaksi. Puuro kypsyy uunissa sopivasti ulkoilun aikana.

Tip icon

Näin onnistut 

  • Puuron voi laittaa uuniin kypsymään yöksi, niin se on aamulla valmiina odottelemassa. Sadassa asteessa hauduteltu puuro muhii yön aikana ihanan meheväksi, ja aamulla tarvitsee vain lisätä päälliset.
  • Jos puuron keittämiseen on käytössä vähemmän aikaa, täytteet sopivat mainiosti myös oman lempipuuron kuten kaurapuuron, tuorepuuron, mannapuuron(aukeaa uuteen välilehteen) tai helmipuuron(aukeaa uuteen välilehteen) päälle.

Vinkit antoi reseptin kehittänyt Sanna Mäenpää Valio Koekeittiöstä. 


Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1