Siirry sisältöön
Oppitunti

Kirkastettu voi – näin helposti se onnistuu

Kirkastettu voi - näin helposti se onnistuu
Veera Pitkänen
Veera Ikonen
Valio markkinointi

Veera luottaa keittiössä siihen, että parhaat asiat syntyvät laadukkaista raaka-aineista ajan kanssa.

Kirkastettua voita on helppo valmistaa itse. Kirkastettu voi kestää kuumuutta tavallista voita paremmin, ja sopii siten mainiosti esimerkiksi kalan paistamiseen.

Kirkastettu voi on mitä mainioin paistorasva, sillä se kestää kuumuutta tavallista voita paremmin. Kirkastetulla voilla vältät pannulta kimpoilevat rasvaroiskeet, ja takaat herkullisen maun. Kirkastettu voi sopii siten hyvin esimerkiksi kalan ja blinien paistamiseen. Voin kirkastuksesta jäljelle jääneen heran voi upottaa vaikkapa taikinaan.

Tämän reseptin ja videon vinkkeineen tarjoaa Valion koekeittiö.

Näitä tarvitset



Search