Oppitunti
Näin leivot trendikkäät keksituulihatut
Joko osaat leipoa tuulihatut? Entäpä sitten keksituulihatut? Näissä supersuloisissa leivonnaisissa yhdistyvät pehmeä sisus, samettinen täyte ja rapea keksikuori. Nam!
Jos perinteisten tuulihattujen leipominen on jo lastenleikkiä, haasta itsesi ja kokeile leipoa trendikkäitä keksituulihattuja! Keksituulihattujen juju on koukuttavan rapeassa kuoressa. Nämä leivonnaiset valmistuvat helpommin kuin uskotkaan.
Tämän reseptin ja videon vinkkeineen tarjoaa Valion koekeittiö.
Keksituulihattujen leipomiseen tarvitset
Keksitaikina
- 50 g Valio voita
- 1 dl vehnäjauhoja
- 3/4 dl sokeria
Tuulihattumassa
- 50 g Valio voita
- 1 dl vettä
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl sokeria
- 2 kananmunaa
Passio-mascarponevaahto
- 1 rs (à 200 g) Valio Keittiön mascarponea
- 1 prk (à 2 dl) Valio Keittiön vispikermaa
- 1/2 dl tomusokeria
- 3 passiohedelmää
Lisäksi
- tomusokeria