Siirry sisältöön
Oppitunti

Näin valmistuu ruskistettu voi ja voivaahto

Näin valmistuu ruskistettu voi ja voivaahto
Veera Pitkänen
Veera Ikonen
Valio markkinointi

Veera luottaa keittiössä siihen, että parhaat asiat syntyvät laadukkaista raaka-aineista ajan kanssa.

Herkullisen pähkinäinen ruskistettu voi kruunaa niin suolaiset kuin makeatkin ruuat ja leivonnaiset. Katso videolta, kuinka näppärästi voin ruskistaminen onnistuu.

Ruskistettu voi on varsin trendikäs herkku. Sen maku on lempeän pähkinäinen ja se taipuu niin suolaisiin kuin makeisiinkin ruokiin ja leivonnaisiin. Kokeile ruskistettua voita sellaisenaan vaikkapa kalan tai paahdettujen juuresten kastikkeena sekä leivonnassa, tai vaahdotettuna leivän päällä. Valmistus käy näppärästi, eikä raaka-ainelistakaan päätä huimaa.

Tämän reseptin ja videon vinkkeineen tarjoaa Valion koekeittiö.

Ruskistettuun voihin tarvitset



Search