Oppitunti
Näin valmistuvat hauskat rullapullat
Rullapullat leivotaan tötterön muotoon ja täytetään vadelmahillolla sekä kermavaahdolla. Veikeän muotoiset rullapullat maistuvat läpi vuoden, mutta erityisesti laskiaisen aikaan!
Nämä neljän raaka-aineen rullapullat valmistuvat varsin vikkelästi. Kaulitusta pakastepullataikinasta leikatut nauhat kääritään foliotötterön ympärille ja paistetaan uunissa kullankeltaisiksi. Täytteeksi lusikoidaan laskiaispullista tuttua vadelmahilloa ja kermavaahtoa.
Tämän reseptin ja videon vinkkeineen tarjoaa Valion koekeittiö.
Rullapullan leipomiseen tarvitset
- 450 g valmista pakastepullataikinaa (Fazer)
- 2 dl Valio Eila® vispikermaa
- 2 rkl tomusokeria
- 1 dl vadelmahilloa
Lisäksi
- alumiinifoliota
- kananmuna voiteluun