Siirry sisältöön
Ruokajuhlat

Pääsiäisb­runssi tarjoaa astetta rennommat pääsiäisherkut

Nizzan rieskat
Veera Pitkänen
Veera Ikonen
Valio markkinointi

Veera luottaa keittiössä siihen, että parhaat asiat syntyvät laadukkaista raaka-aineista ajan kanssa.

Miltä kuulostaisi hieman rennompi pääsiäisen vietto? Pääsiäisbrunssi on helppo ja vaivaton tapa nauttia pääsiäisherkuista ystävien tai perheen kanssa. Kata brunssipöytään tuttuun tapaan jotain suolaista ja jotain makeaa.

Jos pääsiäisen vietto pitkien päivällisten siivittämänä ei tunnu sinun jutultasi, nauti pääsiäisherkut brunssin merkeissä. Pääsiäisbrunssilla tarjoillaan kevätsesongin ihanimmat raaka-aineet piirakoiden, salaattien ja kakkujen muodossa. Täytettyjä pääsiäismunia unohtamatta.

Pääsiäisen brunssiruoat jokaiseen makuun

Pääsiäisbrunssi aloitetaan tietysti suolaisilla pääsiäisherkuilla. Brunssipöytään on hyvä kattaa jotain täyttävää ja jotain keveämpää. Lammasmakkaralla ryyditetty pääsiäispizza ja kylmäsavulohella viimeistelty flammkuchen vievät takuulla nälän mennessään. Kepeämpään makuun toimii sopivan runsas pääsiäissalaatti.

Kananmunaruoat kuuluvat olennaisesti brunssiin. Valitsetko uppomunalla aateloidut brunssipiirakat, AURA broccoliinifrittatan vai herkulliset Nizzan rieskat? Lehtikaali-parsa caesar ja turkkilaiset uppomunat täydentävät tuhdimpia brunssiherkkuja.

Pääsiäisb­runssi viimeistellään makeilla herkuilla

Mitä olisikaan brunssi ilman makeaa loppusilausta? Raikas vaihtoehto ennen makeaa jälkiruokaa on simppeli passionpirtelö. Jos makunystyräsi kaipaavat jälkkärin kohdalla jotain sitruunaista, kokeile trendikästä limoncellomisua, helppoa viiden raaka-aineen sitruunamarenkipiirasta tai italialaista sitruuna-oliiviöljykakkua. Suklaan ystävät herkuttelevat appelsiini-suklaajuustokakulla tai pääsiäismunilla, jotka on täytetty appelsiinijuustokakkumassalla. Hulppea päätös brunssille on aurinkoinen mango-passiojuustokakku tai vadelma-marenkikakku, joka maistuu myös gluteenitonta ruokavalioa noudattaville. Pienempään makean nälkään ehdotamme suklaahippupannareita tai pistaasi cruffineita.

Näillä onnistut

Pääsiäisbrunssin suolaiset suupalat aateloidaan smetanalla ja AURA juustolla. Sitruunakreemi sekä maustetut rahkat mango-passio ja appelsiini-suklaa päättävät brunssin aurinkoisilla mauillaan.

Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1