Keittiössä nyt
Pizzan uudet herkulliset tuulet
Kukapa ei rakastaisi pizzaa, mutta sen sijaan, että kääntyisit paikallisen take-awayn puoleen, on kotikeittiössä mahdollisuus niin paljon parempaan pizzaan. Me laitoimme pizzareseptit uusiksi ja ideoimme loppuvuoden pizzaperjantaille yllättäviäkin makukomboja Suomi-hengessä.
Parempi poropizza
Pepperoni on ihan hyvä, mutta mitäpä jos loppuvuoden pizzaperjantain päätähtenä loistaisikin suomalaisilla mauilla yllättävä poropizza. Tämä lapin lumosta inspiroitunut pizza tarjoilee runsaasti mahtavia makuja. Pohjan mehevöittää juurespyree ja pizzan päällä tilaa annetaan itseoikeutetusti kylmäsavustetulle porolle. Crème fraîche pehmentää pizzan voimakkaitakin makuja ja puolukat paitsi viimeistelevät myös koristavat tämän vähän paremman herkkupizzan. #pizzagoals