Pääsiäisen hittikakku – suloisista suloisin pupukakku
Pupukakku on pääsiäisen suloisin ilmestys. Tyytyväisesti uinuva pupu saa kaikkien suut hymyyn ja raikkaan sitruunainen makumaailma tuo kevättunnelman huulille.
Kolmikerroksinen pupukakku on ihana katseenvangitsija kevään juhlaan. Lue vinkit, niin onnistut kauniin ja maultaan mehevän kakun kokoamisessa.
Näin teet pupukakun korvat
Pupun korvat, silmät ja kuono tehdään sokerimassasta. Tee sokerimassakoristeet vähintään edellisenä päivänä, jolloin ne ehtivät kuivua ja kovettua. Muutoin pupusta saattaa tulla vahingossa luppakorvainen.
Pupun korville saa veikeän muodon taivuttamalla massan jäätelökauhan tai muun pyöreän varren, esim. pulikan päälle.
Näin pupu vaihtaa väriä ja makua
Tuorejuuston voi valita myös oman maun mukaan. Esimerkiksi vadelmatuorejuustosta tehtynä pupusta tulee hempeän vaaleanpunainen.