Tuorepuuro on helppo ja herkullinen aamiainen
Perinteinen aamupuuro on saanut haastajan trendikkäästä ja helposta tuorepuurosta. Sekoita vain ainekset yhteen, laita yön ajaksi jääkaappiin tekeytymään ja herkullinen puuro on valmis syötäväksi heti aamusta.
Tuorepuuron perusresepti
Tuorepuuroa voi muunnella loputtomiin, mutta peruskaava on yksinkertainen: 2 desiä nestettä, 1 desi kaurahiutaleita ja mausteita maun mukaan. Puuro säilyy jääkaapissa 2-3 päivää, joten voit hyvin tehdä kerralla isomman annoksen. Yön yli puuron perusresepti on suunniteltu neljälle hengelle.
9 x itse tehty tuorepuuro
Helppo tuorepuuro syntyy vain muutamasta raaka-aineesta. Trendikäs tuorepuuro valmistuu sitruunaisesta rahkasta, kaurahiutaleista ja unikonsiemenistä, jotka tuovat puurolusikallisiin ihanasti purutuntumaa. Kevään aurinkoisin tuorepuuro valmistuu luonnonjogurtista, tattarihiutaleista ja appelsiinista – päälle ripotellaan runsaasti pähkinöitä ja hunajaa.