Uutta makua ruokakermoilla
Ruokakermat ovat kiireisen kokin pelastus. Kun samasta purkista löytyvät sekä kerma että mausteet, saat ruokiin täyteläisyyttä ja makua yhdellä kaadolla. Tai käytä maustamatonta ruokakermaa ja rakenna mieleisesi makumaailma. Olemme kehittäneet inspiraatioksi satoja reseptejä! Katso reseptit erilaisille ruokakermoille tai jatka lukemista, niin löydät lisää vinkkejä ruokakermojen käyttöön.
Vinkit maustettujen ruokakermojen käyttöön
1. Käytä kastikkeissa
Yksinkertaisimmillaan hyvä ruoka syntyy näin: laita perunat tai pasta kiehumaan, ruskista pannulla sipulia ja jauhelihaa tai nakkeja ja lorauta mukaan maustettua ruokakermaa. Nopean nakkikastikkeen ja tomaattisen jauhelihakastikkeen maun salaisuus on Valio ruokakerma Mustapekka®.
Jos haluat kokeilla jotain erilaista, maista helppoa avokado-sitruunapastaa, jonka maun viimeistelee sitruunan ja pippurin makuinen ruokakerma tai kokkaa Mifu kastiketta, jossa vähistä aineksista valmistuu vartissa hyvää.
”Enpä olisi uskonut noin vähistä aineista tulevan niin tosi hyvää. Ei ollut riisiä, eikä broccoliineja siihen hätään, ihan vaan perunoiden kanssa.”
– Kotikokkaajan kommentti