Valio Keittiön crème fraîche
Ranskankerma eli crème fraîche on hapatettua kermaa. Luonnollisen täyteläinen ja pehmeän hapokas Valio Keittiön crème fraîche on kotonaan kaikenlaisessa kokkailussa kylmänä ja lämpimänä. Kokeile myös leivontaan ja makeiden herkkujen kylkeen!
Valio Keittiön crème fraîche on ruoanlaittajan luottoystävä. Sen luontainen hapokkuus korostaa muiden raaka-aineiden makua. Kokeile dippeihin, kylmiin alkuruokiin, mousseihin ja kylmiin kastikkeisiin. Lämpimiin ruokiin ranskankerma kannattaa lisätä loppuvaiheessa. Valio Keittiön crème fraîchella viimeistelet esimerkiksi keitot, padat, pastat ja piirakat.
Reseptit, joissa crème fraîche on parhaimmillaan
Moniin ranskalaisen keittiön klassikoihin kuuluu täyteläinen crème fraîche. Mutta sillä on ehdottomasti paikkansa myös tacojen, tortillojen ja nachopellin lisukkeena. Ranskankermasta teet myös pehmeän täytteen uuniperunoille, juhlaviin pikkusuolaisiin tai voileipäkakkuun!