Vihdoin kotimainen mascarpone!
Mascarpone-tuorejuusto kuuluu italialaisen keittiön vakiovarusteisiin. Valio Keittiön mascarponen lempeän täyteläinen maku toimii upeasti leivonnassa tuoreiden marjojen, suklaan, vaniljan ja kahvin seurassa. Ruoanlaitossa mascarpone pyöristää pastakastikkeet, pizzat ja uuniruoat.
Enää ei tarvitse metsästää laktoositonta mascarponea. Kotimainen uutuus Valio Keittiön mascarpone viettelee lempeällä täyteläisyydellään niin leivonnassa kuin ruoanlaitossa.
Monelle tulee ensimmäisenä mieleen mascarpone-tuorejuustosta italialainen klassikkojälkiruoka tiramisu, mihin Valio Keittiön mascarpone taipuukin erinomaisesti. Mutta yllättävän hyvää se on myös pastakastikkeiden joukossa, valkoisissa pizzoissa sekä lasagnessa valkokastikkeen joukossa tai jopa sen tilalla!
Kokeile myös pavlovaan!
Ruokavaikuttaja Emili Kumpuniemen minipavlovissa mascarponevaahto maustetaan sulatetulla maitosuklaalla ja kokonaisuus raikastuu vadelmilla. Valitse yksi kolmesta täytteestä tai tee vaikka kaikki!