Keittiössä nyt
Yhdeksän raikasta kevätruokaa
Kun kevätaurinko paistaa, pöytään tekee mieli kattaa jotain keveää, raikasta ja kirpeää. Kokeile näitä reseptejä, ja pääset uuden, herkullisen vuodenajan makuun.
Salaatteja, raikasta kalaa ja kirpeää piirakkaa. Keväällä tekee mieli kevyttä ja virkistävää ruokaa, jossa pääosaan pääsevät raikkaat kasvikset ja hedelmät. Kun aurinko lämmittää, monille maistuvat taas kylmänä tarjottavat ruoat, kuten piirakat ja salaatit. Kokeile näitä yhdeksää keväistä reseptiä.
1. Mausteisia kanapullia ja kermaista orzo-pastaa
Kanan jauhelihasta paistettavat pullat solahtavat täydellisesti keltaisen orzo-pastan joukkoon. Jyväpastaksikin kutsuttu orzo muistuttaa riisiä ja siitä saa ihanan, risottomaisen paistoksen. Pasta kypsennetään valmiiksi yhdessä padassa, ja päälle lisätään paistetut kanapullat.