Keittiössä nyt
Yllättävän hyvät makuparit
Omituiselta kuulostavat makuparit saattavat monesti yllättää herkullisuudellaan. Nämä makuparit toimivat hämmästyttävän hyvin. Mausta pääruoka lakritsalla tai jälkiruoka basilikalla!
Makeina herkkuina tunnetut lakritsa ja mämmi maistuvat tuhtien patojen seassa, kun taas basilika ja rosmariini tekevät ihmeitä jälkiruuille ja leivonnaisille. Parhaiten löydät itsellesi mieluisia uusia makupareja maistelemalla. Älä anna ennakkoluulojen hämätä, vaan yhdistele ja kokeile rohkeasti.
Lakritsa ja liha loistavat yhdessä
Olisitko arvannut, että lakritsa ja liha sopivat täydellisesti yhteen? Lakritsa tuo lihapataan hurmaavan lempeää aniksisuutta. Tämän lihapadan liemi on erityisen umaminen ja aromikas. Nokare smetanaa kruunaa makuelämyksen!