3 x viikonloppuruokaa pihistäen tai panostaen
Kaipaatko viikonlopuksi hyvää, mutta helppoa ruokaa? Vai valmistatko mielelläsi jotain pikkuisen parempaa, vaikka siihen kuluisikin enemmän aikaa ja raaka-aineita?
Pihistä: viikonloppumenu kalasta
Lohi on maukas ja helppo raaka-aine viikonlopun ruokahetkiin. Alkupalaksi tarjoillaan sillikaviaria ruisnapeissa ja lohen kaverina on maukas yrtti-perunamuusi. Ateria viimeistellään hurmaavan suklaisella sachermoussella, jonka salaisuus piilee valmiissa Valio suklaakermassa. Koko komeus valmistuu alle tunnissa!
Panosta: viikonloppumenu kalasta
Panostajan menussa ruisnapit vaihtuvat blineihin, kala kuhaan ja suklaa esiintyy täyteläisen kakun muodossa. Bon apetit!
Pihistä: lihaisa viikonloppumenu
Jauheliha on helppo ja edullinen raaka-aine – siispä täydellinen valinta pihistäjälle. Menuun valikoitui helppo lihamureke, johon kätkeytyy mehukas paputäyte. Voit oikaista hieman aterian valmistuksessa ja tarjoilla murekkeen kyljessä Valio kermaista ruskeaa kastiketta, jonka löydät valmiina kaupan hyllystä. Jälkiruoaksi sopii iki-ihana banoffee, joka valmistuu uunissa kuin itsestään.
Panosta: lihaisa viikonloppumenu
Panostajan valinta osuu naudan ulkofileeseen sekä banoffee-britajäätelökakkuun, joka saattaa viedä kielen mennessään. Varaudu unohtumattomaan makuelämykseen!
Pihistä: viikonlopun menu kasvissyöjälle
Kasvissyöjät herkuttelevat viikonloppuna ihanalla uunipastalla, johon tuo makua Valio AURA® juusto. Pastan kanssa tarjoillaan yrtti-valkosipulileipiä, joilla on helppo pyyhkäistä viimeisetkin ruoanmuruset lautaselta. Aterian kruunaa yllättävän helppo – mutta herkullinen – suklaamousse.
Panosta: viikonlopun menu kasvissyöjälle
Panostajan menussa leivät päällystetään suussa sulavalla koskenlaskijalla ja uuniin sujautetaan astetta vaativammat cannellonit. Marjoilla kruunattu pannacottapiiras on piste i:n päällä.