Siirry sisältöön
Kirsikkarahkapuikot

Sesonki

Itse tehty jäätelö

Maistuisiko itse tehty jäätelö tai sorbetti? Jäätelö valmistuu kotona hyvin sekä jäätelökoneella että ilman. Jäätelökoneella herkuttelemaan pääsee hieman nopeammin, ilman jäätelökonetta tarvitaan hippusen enemmän aikaa.

Itse tehty jäätelö

Jäätelön perusohje on varsin yksinkertainen, ja siihen tulee vain muutama raaka-aine. Perinteinen jäätelömassa valmistetaan kermasta, maidosta, kananmunista sekä sokerista. Mitä rasvaisempaa käyttämäsi maitotuote on, sitä täyteläisemmän makuista jäätelöstäsi tulee.

Mökkijäätelössä ja kotijäätelöissä jäätelöpohjaan riittää vain kolme raaka-ainetta: kinuskikerma, kananmunat ja sokeri. Mukaan vielä haluamasi mausteet tai kastikkeet, ja simppeli jäätelö on jäätymistä vaille valmis. Jos mieli tekee raikkaampia makuja, pyöräytä pakastimeen simppelit kirsikkarahkapuikot tai raparperi-mansikkamehujäät. Helppoa ja uskomattoman herkullista!


Search