Parhaat laskiaispullat
Tiesitkö, että laskiaispulla on peräisin länsinaapuristamme Ruotsista, jossa se tunnetaan nimellä ”semla”? Alun perin pullat nautittiin ilman täytteitä, mutta myöhemmin pullien maustajaksi lisättiin mantelimassaa. Ajan myötä pullien väliin alettiin laittaa myös kermavaahtoa ja mantelimassan rinnalle nousi toinenkin täytevaihtoehto, mansikkahillo. Herkkusuu täyttää pullat överilaskiaispullien tapaan sekä mantelimassalla, että hillolla.
Perinteisten täytteiden lisäksi laskiaispullan täytteeksi voi kokeilla myös suklaakermaa, vaniljavaahtoa tai banoffeesta tuttua yhdistelmää: banaania ja kinuskia. Laskiaispullien makumaailmaan pääsee myös italialaisten kermapullien, eli maritozzien avulla. Syötävän suloiset laskiaistuulihatut ovat hifistelijän valinta: rapeakuoriset tuulihattupullat täytetään diplomaattikreemillä ja vadelmahillolla!