Edullisen pääsiäismenun valmistus aloitetaan hyvästä suunnittelusta. Mieti, kuinka monta ruokailijaa pääsiäispöydän ympärille kokoontuu, mitä haluatte ehdottomasti syödä ja onko jotain, mistä voitte luopua. Kalleinta on ruoka, joka jää syömättä. Siksi kauppaan on hyvä lähteä aina ostoslistan ja tarkan suunnitelman kanssa. Suosi sesongin vihanneksia, kasviksia ja hedelmiä, sillä ne ovat edullisimpia!
Edullisia alkupaloja pääsiäispöytään
Parsasesonki käynnistyy tavallisesti pääsiäisen paikkeilla, joten parsoja voi löytää pääsiäispöytään hyvinkin edullisesti. Paahdettu parsa on parhaimmillaan suolalla ja sitruunalla maustettuna. Toinen hyvä alkupalavaihtoehto on pikantilla tuorejuustolla täytetyt kananmunat. Samettinen perunasoskeitto syntyy vain muutamasta raaka-aineesta.