
Broileripadat
Broileri on erinomainen valinta padan raaka-aineeksi. Kermaisen tomaattinen kanapata hautuu uunissa lempeän meheväksi ja on oivallisen maistuvaa arkiruokaa. Broileripata sopii arjen lisäksi tarvittaessa myös juhla-ateriaksi. Perinteisen kanapadan makuja pystyt myös muokkaamaan mausteita ja lisukkeita vaihtelemalla. Esimerkiksi pippurinen kanapata saa makunsa aromaattisen pippurisesta mustapippurisulatejuustosta.
Meksikolaisen kanapadan makuja voi korostaa chilillä makusi mukaan sopivaksi. Slaavilaisen kanapadan maun salaisuus on taas AURA-juustossa. Slaavilainen kanapata tunnetaan myös nimellä Pustan pata. Tarjoa slaavilainen kanapata villiriisin tai keitettyjen perunoiden kera. Marokosta tulevassa taginessa eli savipadassa valmistat puolestaan aromikkaat ja mehevät pataruoat – kokeile vaikkapa oliivi-kanataginea mantelicouscousilla.
Kaikki maukkaat kanapatareseptit löydät täältä!
14 reseptiä

Lyonin kanapata

Helppo kanapata

Ranskalainen kanapata

Pippurinen kanapata

Kukkoa viinissä

Kanapata

Sitruunainen broileri-kasvisriisi

Broilerinkoipipata

Oliivi-kanatagine & mantelicouscous

Tikka Masala

Tandoorikana

Slaavilainen kanapata

Intialaista kanaa pähkinäkastikkeessa

Meksikolainen kanapata
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?