Siirry sisältöön

Fonduet

Fondue on talvi-iltojen klassikko, joka sopii hyvin isommallakin porukalla syötäväksi. Padassa lämmennyt juusto kierretään fonduevartaan avulla leipä- tai kasvispalan ympärille. Tämä vaatii hiukan tarkkuutta, mutta palkitsee vahvalla makuelämyksellä. Maukas juustofondue onkin illanistujaisten tarjoilut ja ohjelmanumero samassa paketissa. Jos haluat vaihtelua perusreseptiin, pekonilla saat fondueen lisää makua ja rakennetta.

Pikafondue valmistuu puolestaan vain lämmittämällä jo valmiit juustokastikkeet. Tarjoile juustofondue espanjalaisten lisukkeiden, kuten chorizon, chilirapujen ja valkosipulileipien kanssa. Kokeile myös mausteisempaa texmex-fondueta. Jälkiruoaksi teemaan sopii kermainen suklaafondue, jonka voit annostella jokaiselle omaan kuppiin. Suklaafonduen dipattaviksi lisukkeiksi käyvät hyvin hedelmät ja marjat, mutta vain mielikuvitus on rajana.

Kokeile ihania fonduereseptejä!

Search