Graavikalat
Graavikalat kuuluvat juhlapöytään ja niitä nautitaan erityisesti alkupaloina keitettyjen perunoiden sekä muiden lisukkeiden kera. Graavattu kala sopii erinomaisesti etenkin leivän päälle, ja suussa sulava yhdistelmä onkin graavilohi saaristolaisleivällä tai patongin päällä. Kevyemmän ja raikkaamman version alkupalasta saa korvaamalla leivän rapealla salaatinlehdellä. Perinteisen graavilohen lisäksi herkullisia vaihtoehtoja ovat myös konjakkisuolattu ja mustikkagraavattu lohi sekä graavisiika. Katso reseptit ja löydä omat suosikkisi juhlapöytään!
13 reseptiä
Lohitartar ja piparjuurismetanaa
Ginigraavattu lohi
Tyrnigraavattua siikaa ja tyrnikastike
Mustikkagraavattu lohi
Graavilohi-tartarleivät
Graavilohitartar
Konjakkisuolattu lohi ja sinappikastike
Graavikalatapakset (Tillipatongit)
Graavisiika
Graavilohi
Graavattu piparjuurilohi
Glögihyytelöity lohi
Appelsiinilohi ja piparjuurikastike
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?