Kalkkunareseptit
Kalkkuna on hyvä ja vähärasvainen vaihtoehto broilerin sijaan. Kalkkunassa on paljon proteiinia ja se maistuu miedon makunsa ansioista kaiken ikäisille. Hyvien rasvojen ja proteiinin lisäksi kalkkuna sisältää B-ryhmän vitamiineja ja se on hyvä kivennäis- ja hivenaineiden lähde.
Kevyeksi arkiruoaksi sopii mainiosti vaikkapa juusto-kalkkunasalaatti tai kalkkuna-kasvispannu, mausteisempaan makuun tortilla-kalkkunakeitto. Kevään ja kesän juhlissa voit tarjoilla mehevää AURA® kalkkunavoileipäkakkua. Jos joulukinkun sijaan haluat joulukalkkunaa, niin kahden hengen joulukalkkuna kypsyy uunissa ruusukaali-karpalopedin päällä vajaassa tunnissa.
Katso kaikki kalkkunareseptit!
13 reseptiä
Kalkkunaa kahdelle
Tortilla-kalkkunakeitto
Kalkkunaa tonnato
Kalkkunaa sipulikastikkeessa
Marinoidut kalkkunapihvit
Juusto-kalkkunasalaatti
Mausteiset kalkkunapasteijat
Kalkkunanfileenyytit
Kipparin kana-ruistoastit
Kipparin kana-ruisleivät
Kalkkuna-kasvispannu
Kalkkunapiiras
Täytetty kalkkuna
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?