Lammasreseptit
Lammas- ja karitsaruoat sopivat niin arkeen kuin juhlaan, ja erityisen suosittuja ne ovat pääsiäisenä. Lampaanliha on hieno ja laadukas raaka-aine, jota kannattaa valmistaa toki muulloinkin. Esimerkiksi pitkään haudutettu lammaspata on vastustamattoman mureaa ja maukasta. Lampaanjauhelihasta taas valmistuvat helpot arkiruoat, kuten lammaspyörykät ja lammasmurekkeet.
Valion reseptivalikoimasta löydät uudet suosikkiruoat sekä klassiset lammasreseptit, kuten karitsan paahtopaistin ja lammasragun. Karitsan paahtopaisti kruunaa pääsiäispöydän, kun taas lammasragu on juhlavampi versio jauhelihakastikkeesta. Karitsanpaisti maistuu puolestaan mämmikastikkeella tai konjakki-kermakastikkeella.
Katso kaikki lammasreseptit ja valitse oma seuraava suosikkisi!
37 reseptiä
Lammaspelti
Lammasragu
Nyhtölammas
Karitsan paahtopaisti
Lammaspaisti
Karitsanpaisti mämmikastikkeella
Karitsanpaisti konjakki-kermakastikkeella
Karitsa-munakoisocurry
Karitsan potka
Kreikkalaiset pitaleivät
Kibbeh eli mausteinen lammaspyörykkä
Lammas-kaftat & kukkakaalilisäke
Yrtti-sinappikuorrutettu karitsankare
Salaatti ylikypsästä lampaasta & Dukkah-kastike
Tagine
Kreikkalaiset lihapullat
Lammas-munakoisopyörykät
Lammasrulla & Dijon-kermaviilikastike
Kreikkalainen lammaspata
Itämaiset lammasmurekepihvit
Karitsan fileetä ja pippurikastiketta
Lammasmurekevartaat
Lampaanviulu voi-valkosipulimarinadissa
Lampaanpaisti kahvi-kermamarinadissa
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?